KWALITEIT

EHF Production is een Nederlands bedrijf dat voedingssupplementen produceert onder de HACCP richtlijnen (Hazard Analysis and Critical Control Points) om de voedselveiligheid te kunnen waarborgen.

Om aan deze richtlijnen te voldoen wordt er gewerkt met de principes van ISO22000 voor de voedselveiligheid en FSCC22000 voor basisvoorwaarden en hygiënisch werken.

ISO22000 is een methode om de risico’s die gepaard gaan met voedselproductie in kaart te brengen (Critical Control Points), te beoordelen en te beheersen op het gebied van grondstoffen inkoop en bewerkingen in het proces. FSC22000 voegt hier vervolgens de richtlijnen van het hygiënisch werken aan toe (waaronder persoonlijke hygiëne en schoonmaak), evenals de basisvoorwaarden voor bijvoorbeeld de gebouwen en de ruimtes waarin de processen plaatsvinden. Al deze richtlijnen zijn zo opgesteld dat er hygiënisch gewerkt kan worden waardoor de voedselveiligheid gewaarborgd wordt.

Wij kunnen het gehele traject om een eigen merk of productlijn te starten van concept tot eindproduct voor u verzorgen. Ook kunnen wij voor u een op maat samengestelde formule ontwikkelen. Ook zijn wij op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving op het gebied van etikettering en gezondheidsclaims en kunnen u op dit gebied ook van advies voorzien.

Bent u enthousiast geworden over onze oplossingen? Neem dan contact met ons op.