Voedingssupplementen samenstellen

Via onze online voedingssupplementen formulator kunt u zelf uw voedingssupplementen samenstellen.

Via de online formulator kunt u zelf recepturen samenstellen en direct, online, de prijzen inzien. Zo kunt u zelf, op basis van de door ons gekwalificeerde en veelal op voorraad aanwezige grondstoffen, de voor u optimale receptuur samenstellen. U kunt bijvoorbeeld uw eigen vitamine D formule met zink samenstellen, of de keuze maken voor een kant-en-klare 1000mg visolie met 60% EPA/DHA.

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen waarna het EHF team binnen 8 uur een reactie zal geven. De minimale afname is slechts 10.000 tabletten of capsules.  De software geeft aan in hoeverre de samenstelling in een capsule of tablet past (naar mate er meer stof gebruikt wordt, neemt de geadviseerde maat van de tablet of capsule toe), inclusief de bijbehorende kosten voor het eventuele verpakken en labelen van uw producten. Uiteraard zijn wij beschikbaar om u verder te adviseren en af te stemmen over uw aanvragen.

Bent u enthousiast geworden over onze voedingssupplement productie oplossingen? Neem dan contact met ons op en vraag uw eigen online formulator inlogcodes aan.