Magnesium

Magnesium ondersteunt de botten, helpt bij het celdelingsproces, helpt bij de normale eiwitsynthese,  draagt bij tot een goede electrolytenbalans, bevordert de energiestofwisseling, draagt bij tot een sterk gebit en een heldere geest, normale spierwerking en helpt bij vermoeidheid en ondersteunt de normale werking van het zenuwstelsel.

Opneembaarheid

De opneembaarheid van magnesium kan worden verhoogd door het kiezen van specifieke vormen van magnesium, zoals magnesiumcitraat, in het voedingssupplement.

Magnesium verschijningsvormen

Bij dit product kan gekozen worden voor verschillende vormen van magnesium, waaronder magnesium citraat, magnesium ascorbaat, magnesium malaat, magnesium taurine of magnesiumoxide.

Maak van uw product een concept

Naast het maken van dit product tot een tablet of capsule kunnen we u ook helpen met het doorontwikkelen van het product tot een uniek concept. Hierbij kunt u denken aan specifieke inname voorschriften, uniek toegevoegde ingrediënten, bijzondere verpakkingsvormen of protocoliseren met voedingsrichtlijnen en of trainingsrichtlijnen. Het voordeel hiervan is dat het concept niet meer zomaar vervangbaar is door andere -goedkopere- producten. Neem contact met ons op voor meer informatie.