Vitamine B12

Vitamine B12 draagt bij aan de vorming van rode bloedcellen, normale celdeling, bevordert de energiestofwisseling, draagt bij aan het homocysteïnemetabolisme, heeft een positieve invloed op het immuunsysteem, draagt bij aan een heldere geest, helpt bij vermoeidheid en ondersteunt de normale werking van het zenuwstelsel.

Vitamine B12 verschijningsvormen

Vitamine B12 kan als cyanocobalamine (synthetische vorm), dibencozide of adenosyl cobalamine (voor onder de tong) en methylcobalamine (actieve vormen van B12) in een tablet of capsule verwerkt worden.

Maak van uw product een concept

Naast het maken van dit product tot een tablet of capsule kunnen we u ook helpen met het doorontwikkelen van het product tot een uniek concept. Hierbij kunt u denken aan specifieke inname voorschriften, uniek toegevoegde ingrediënten, bijzondere verpakkingsvormen of protocoliseren met voedingsrichtlijnen en of trainingsrichtlijnen. Het voordeel hiervan is dat het concept niet meer zomaar vervangbaar is door andere -goedkopere- producten. Neem contact met ons op voor meer informatie.